Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Příručka Skečnoutingu

Příručka Skečnoutingu

Mike Rohde


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jan Melvil Publishing
Vydáno: 2021
Jazyk: český
Počet stran: 224

Mika Rohdeho a jeho práci znáte – je ilustrátorem oblíbených knih Restart a Startup za pakatel. Tentokrát však není jen tvůrcem doplňkových obrázků k textu jiného autora, ale také pionýrem nového stylu práce pod tajemným názvem skečnouting. Mike vlastně jen pojmenoval svou celoživotní vášeň zapisovat si myšlenky a postřehy pomocí náčrtků, ikon a čmáranic. Autor vás ve své knize v několika jednoduchých, pochopitelných a pro všechny zvládnutelných krocích naučí zábavnou a efektivní metodu, jak se vyrovnat se záplavou informací valících se na nás na poradách, konferencích, školeních a přednáškách. Skečnouting jako přístup k osobnímu zpracování informací se stává světovým hitem. Ač to tak na první pohled nemusí vypadat, chytré naslouchání v kombinaci s vizualizací toho nejpodstatnějšího se po chvíli stane přirozeností i u těch, kteří o sobě tvrdí, že kreslit neumí.

Příručka skečnoutingu je plně ilustrovaná kniha představující také příběh vzniku skečnoutingu - proč a jak jej můžete použít k vizuálnímu uchopení myšlenek a nápadů, k zapamatování klíčových informací a k pochopitelnému znázornění tématu ostatním. Svým způsobem jde o rozvinutí tématu knihy Nápady na ubrousku, v tomto případě však pojaté z pohledu umělce a výtvarníka.

Díky knize se naučíte používat tuto techniku nezávisle na vašich uměleckých schopnostech a zapisování/zakreslování poznámek nejen z odposlechu se tak stane vaší vyhledávanou metodou a zábavou.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma