Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Komisař

Komisař

Paulina Świst

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Kontrast
Vydáno: 2019
Série: Prokurátor díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 304

Zuzanna Kadziewiczová žije jako ve slonovinové věži. Milující otec – byznysmen – svou jedinou dcerušku finančně zajistil.

Zuzanna sice pracuje jako pedagožka, ale nedělá to kvůli penězům. Prostě jen velmi ráda pomáhá dětem. V jejím světě odtrženém od skutečnosti se jednoho dne objevuje muž. Radosław je vzdělaný, mužný, atraktivní, dobře vychovaný a bohatý. Dokáže trávit večery v divadle stejně jako trpělivě radit při nákupech v buticích. Navíc se po pěti týdnech známosti ukáže, že je to džentlmen i v posteli. Jednoduše ideální chlap.

Tento vysněný muž však bohužel pracuje u policie. Je to komisař Radosław Wyrwa – specialista na tajné akce. Zuzanna je pro něj pouhou loutkou, která má posloužit jako prostředník k tomu, aby pronikl do nekalých kšeftů jejího otce. Antoni Kadziewicz totiž sice budí dojem uznávaného byznysmena, ale ve skutečnosti dováží z Ukrajiny dívky na práci ve veřejných domech. Je zadlužený a vydíraný ukrajinskými mafiány a nedokáže se z té špíny vyhrabat. Určitou šancí může být spolupráce s prokurátorem Łukaszem Zimnickým. Ten mu představuje svůj plán. A Kadziewicz ve strachu, že dostane doživotí, kývne a stává se práskačem.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma