Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Office 2019

Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Grada
Vydáno: 2019
Jazyk: český
Počet stran: 320

Již více než dvě desítky let je kancelářský balík programů MS Office nejpoužívanějším kancelářským programem. Nyní přichází na trh jeho nejnovější verze Office 2019.

Nový průvodce z pera zkušených autorů byl napsán pro operační systém Windows 10, ale s úspěchem je mohou využít i ti, kteří pracují s kancelářským balíkem MS Office 2019 v systému macOS.

Text knihy je rozdělen do dvou částí – obecné a specializované. Obecná část je věnována činnostem, které jsou pro všechny aplikace společné: nastavení aplikací, práce se soubory, dokumenty a daty, editace textu, práce s obrázky, grafikou a objekty, tisk dokumentů a využití cloudových úložišť.

Ve specializované části jsou popsány funkce hlavních aplikací MS Office: především Word, Excel, PowerPoint, Outlook, menší pozornost je pak věnována aplikacím Publisher, Access a OneNote.

Kniha obsahuje tato témata:

Správa elektronické pošty v aplikaci Outlook Práce s grafickými objekty ve všech aplikacích i s využitím modulu Kreslení Kopírování a přesun dat mezi dokumenty jednotlivých aplikací Využití nástrojů Excelu při analýze dat Animace 3D modelů Využití návrhů designu pro dokonalý vzhled prezentací

Kniha vám odpoví na otázky:

Jak ovládat aplikace Office 2019 na dotykovém displeji Jak spravovat elektronickou poštu Jak kontrolovat pravopis a gramatiku Jak si nechat předčítat texty Jak rychle přeložit text do cizího jazyka a naopak Jak získat informace pomocí inteligentního vyhledávání

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma