Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Jak se spřátelit s konflikty

Jak se spřátelit s konflikty

Joe Goodbread


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Maitrea
Vydáno: 2019
Jazyk: český
Počet stran: 189

Spřátelit se s konfliktem – to je ale nápad!

Autor Joe Goodbread pomohl zvládnout konflikty stovkám lidí – počínaje každodenními rodinnými a sousedskými spory až po konflikt v Severním Irsku. Většina z nás by se konfliktu raději zcela vyhnula, než abychom utrpěli citové či fyzické zranění nebo přišli o svou moc a vliv. Přesto si více a více lidí uvědomuje, že konflikt může být i zábavný! Díky jednoduchým metodám z knihy Jak se spřátelit s konflikty si můžete užít radost ze zjištění, že konflikt může prohloubit a zlepšit vaše vztahy s ostatními. Navíc dokážete snížit riziko zbytečného vyhrocení a s ním spojené ztráty.

Jak se spřátelit s konflikty nabízí snadné kroky jak proměnit konflikty v prostředek pro pěstování a udržování vztahů a pro posílení důvěry v sebe sama.

Joe Goodbread v knize Jak se spřátelit s konflikty naplňuje ideál konfliktu, ve kterém vyhrávají obě strany. Jeho kniha nabízí prosté, pochopitelné a praktické nástroje, jak proměnit každodenní konflikty na příležitosti k osobnímu růstu, lepším vztahům a na uplatňování hluboké demokracie v denním životě.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma