Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Poloviční král

Poloviční král

Jan Hamouz


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2018
Jazyk: český
Počet stran: 520

A když voda Bělavé zešedne, věz, že se v království stalo něco zatraceně špinavého…

Pohraničí Erenézie obsadil nepřítel. Trat’Hys vyráží v čele své armády, aby ukončil vleklé sousedské války jednou provždy. Zatím však netuší, že nejtěžší bitvu nesvede na bojišti, ale s vlastním synem.

Na severu byl nastolen krutý řád. Stačí jeden nešťastný večer, jediné klopýtnutí, a Lheiwen je lapena v síti jeho nesmyslných pravidel. První láska ji tak sice naplní nezměrným štěstím, bude ho ale muset vykoupit víc než jednou jizvou.

Garro brázdí vody Tórského moře a hledá lodě s břichy napěchovanými zlatem. Dokáže bojovat s kýmkoli, ale na jedno připraven není — setkání s mrtvou láskou ho zasáhne mnohem hlouběji, než by kdy mohlo ostří šavle.

A co víc — nikdo z nich netuší, že daleko za mořem se sbírá obří armáda Rohatých, válečníků větších a silnějších, než jsou lidé...

-----

Trat’Hys vypadal unaveně. Řídit království vyčerpávalo i muže takové nezměrné energie, jakou disponoval on sám. Svou funkci miloval, stejně jako miloval svou zem. Se svými poddanými se radoval a se svými poddanými truchlil. Krajeprávcům donedávna bezmezně důvěřoval. Desetiletími, někde i staletími prověřená čistota rodů mu dovolovala plně se na ně spolehnout a správu krajin ponechat v jejich rukou. Teď byla jeho víra v ně otřesena. Kdo další se nechá uplatit? Kdo další zradí? 
- ukázka z knihy

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma