Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Někdo blízký

Někdo blízký

Cara Hunterová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2018
Série: Případy inspektora Fawleyho díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 359

Někdo unesl Daisy Masonovou. Vědí, kdo to udělal. Možná si to ještě neuvědomují. Ale vědí to.

Osmiletá Daisy Masonová beze stopy zmizí z večírku, který její rodiče pořádají na zahradě rodinného domu. Inspektor Adam Fawley ze zkušenosti ví, že v devíti případech z deseti je únoscem dítěte někdo blízký. A Daisyina rodina je přinejmenším zvláštní — matka se při výslechu zoufale snaží udržet zdání normálnosti, kdežto otec se chová chladne a nepřístupně. A pak je tu Daisyin bratr, zakřiknutý a nemluvný…

Fawley hraje o čas a pokouší se najít nějaké vodítko, jenže dívenka jako by se propadla do země — nikdo nic neviděl, nikdo nic neví. Všichni však mají na událost svůj názor, o který se neváhají podělit na sociálních sítích.

---

Autorka má výborný přehled o současných trendech a k dokreslení případu hojně využívá sociální sítě a online média. Nejpůsobivější na románu je zobrazení sebestředné matky, jejíž neschopnost milovat vlastní děti vede k rozuzlení, které vám vyrazí dech. 
- The Times

Způsob, jakým vnímáme zločiny propírané v médiích, se díky sociálním sítím drasticky proměnil. Někteří autoři žánru krimi proto ve svém vyprávění neradi používají kulisy moderního světa — sociální média svádějí k chybám v logice děje a ubírají knize na tajemnosti. Na rozdíl od nich však Cara Hunterová do svého románu Někdo blízký moderní způsob vyšetřování zapojila a sociální média využila k vytvoření dynamického detektivního příběhu.
- WHSmith

Skvěle napsané psychologické drama, které vás udrží v napětí až do samého konce. 
- Book Reporter

více

Série Případy inspektora Fawleyho

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma