Pozadí stránky
Pozadí stránky

Fantasy, napětí nebo historie Stahujte audioknihy o 30 % levněji
14. 5. 2024 10:26 | Patricie Kolohnátková

Fantasy, napětí nebo historie Stahujte audioknihy o 30 % levněji

Další várka audioknih, které si můžete stáhnout se slevou 30 %, je tady! Na výběr tentokrát máme jak osvědčenou klasiku, tak i celou řadu skvělých, byť trošku méně známých titulů. Do svého života vás nechá nahlédnout Aňa Geislerová, která si za hudebního doprovodu Romana Holého audioknihu P. S. také sama načetla. Do Benátek 16. století vás přenese Dívka, která se dotkla nebe od Lucy Di Fulvia. Kupu napětí doručí Robert Bryndza či debut Kateřiny Surmanové Šepot lesa a sázkou na jistotu pro malé i velké posluchače je kouzelné fantasy Hvězdný pracha Neila Gaimana. V nabídce ale máme i Radku Třeštíkovou, Josefa Klímu, Vlastimila Vondrušku, C. J. Tudor, či Agathu Chrisie. Slevy platí až do 31.5.2024. Do které audioknihy se příště zaposloucháte vy?

P.S.

Aňa Geislerová

Žánr: Česká literatura, fejetony

Interpret: Aňa Geislerová

Nakoukněte do zákulisí života oblíbené herečky a vydejte se na cestu plnou emocí a upřímnosti v audioknize P.S. Oblíbená herečka Aňa Geislerová tu otevírá dveře do svého soukromí ve formě deníkových zápisků. Pět let jejího života je zachyceno s humorem i melancholií a středobodem tu přitom je rodina, láska a její dětství. O přebal audioknihy se postarala její sestra Lela, hudbu dodal Roman Holý a přednes si užijete v podání právě Ani.

Hodnocení na Databázi knih: 70 %

Fantasy, napětí nebo historie Stahujte audioknihy o 30 % levněji

HVĚZDNÝ PRACH

Neil Gaiman

Žánr: Světová literatura, fantasy, pro děti a mládež

Interpret: Matouš Ruml

Když se řekne fantasy, je Neil Gaiman sázkou na jistotu. Nejinak tomu je v případě Hvězdného prachu. Tristran žije v idylické vesničce Zeď ve viktoriánské Anglii, pak se ale zamiluje do čarokrásné a chladné Viktorie. Aby získal její srdce, slíbí jí, že jí najde a přinese hvězdu, kterou jednoho večera vidí padat z nebe. Musí se pro ni vypravit do neznámého světa za zeď a bude o ni nucen svést boj - není totiž jediný, kdo po ní touží. Hvězdný prach v podání Matouše Rumla je ideální audioknihou na cesty na výlety i prázdniny, kterou si užijí jak malí, tak i velcí posluchači.

Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Fantasy, napětí nebo historie Stahujte audioknihy o 30 % levněji

ŠEPOT Z LESA

Kateřina Surmanová

Žánr:  Česká literatura, horor, thriller

Interpret: Vasil Fridrich

Šepot z lesa je zdařilou prvotinou Kateřiny Surmanové, kterou si užijí všichni milovníci mysteriózních thrillerů s hororovými prvky. Odehrává se v Orlických horách, kde před dvaceti lety zmizel kamarád investigativního novináře Petra. Ten se teď na místo vrací, protože tu zdědil dům, a rozhodne se, že záhadě přijde na kloub. Postupně zjišťuje, že jeho kamarád nebyl jediný, kdo zmizel, a stopy, které nachází, ho zavedou do míst, která si nedokázal představit ani v nejděsivějších nočních můrách. O audioknihu se postaral Vasil Fridrich.

Hodnocení na Databázi knih: 84 %

Fantasy, napětí nebo historie Stahujte audioknihy o 30 % levněji

OSUDNÉ SVĚDECTVÍ

Robert Bryndza

Žánr: Světová literatura, thriller

Interpret: Martin Stránský

Sedmý případ Eriky Fosterové dostal jméno Osudné svědectví. Na začátku se vyšetřovatelka nachomýtne k vraždě populární autorky podcastů o zločincích. Před svou smrtí sbírala důkazy pro další díl o jednom sexuálním predátorovi, a protože se nejspíš dostala moc blízko, musela zemřít. Problém ale je, že s její vraždou zmizelo i všechno, co k případu sesbírala. Podaří se Erice útočníka odhalit dřív, než znovu zaútočí? Audioknihu jako vždy skvěle načetl Martin Stránský.

Hodnocení na Databázi knih: 89 %

Fantasy, napětí nebo historie Stahujte audioknihy o 30 % levněji

DÍVKA, KTERÁ SE DOTKLA NEBE

Luca Di Fulvio

Žánr: Světová literatura, historický román

Interpret: Libor Hruška

Jestli máte rádi propletené příběhy, které do sebe na konci zapadnou a vytvoří nádhernou mozaiku, je Dívka, která se dotkla nebe přesně pro vás. Zavede vás do Benátek 16. století, kde se rodí první židovské ghetto. V příběhu o lásce a smrti, přátelství, nenávisti a odpouštění i o naplnění životních snů se z malého zlodějíčka stává ochránce svobody, židovský šarlatán se mění na uznávaného lékaře a děvče bez budoucnosti na uznávanou módní návrhářku. O tom všem vám bude vyprávět Libor Hruška, který audioknihu načetl.

Hodnocení na Databázi knih: 81 %

Tip!

Darujte e-knihu s O2 Knihovnou

Víte, že na O2 Knihovně můžete e-knihy, audioknihy i magazíny také darovat? U každého titulu stačí kliknout na tlačítko Koupit jako dárek, v dalším kroku přidat osobní vzkaz a poté zvolit, jestli se má dárek odeslat hned, anebo třeba až na Štědrý den. Anebo kdykoliv v následujících třech měsících. My poté ve vámi zvolený čas odešleme obdarovanému informační SMS a dárek mu připíšeme do jeho O2 Knihovny.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.