Pozadí stránky
Pozadí stránky

Jak získat „legendárku“ v Hearthstone? S uvítacím balíčkem ji máte jistou!
3. 3. 2017 10:11 | Martin Havlicek

Jak získat „legendárku“ v Hearthstone? S uvítacím balíčkem ji máte jistou!

Legendární karta dokáže zachránit i zdánlivě prohranou bitvu. Takzvané legendárky představují v Hearthstone nejvzácnější karty. Poznáte je snadno – podle oranžového zbarveného krystalu. A samozřejmě ohromné síly, která je s nimi spjatá. No jo, ale kde takové karty vzít? Můžete si pouze kupovat balíčky v herním obchůdku a doufat, že „legendárka“ bude jednou z deseti karet uvnitř. Šance, že na některou z nich narazíte jen tak, ale není velká. Přímo si je koupit také nemůžete, tedy s jednou výjimkou.

Tou výjimkou je Welcome Bundle neboli uvítací sada. Jde o výhodnou kompilaci deseti balíčků karet, jejichž úkolem je usnadnit nováčkům vstup do hry. Kromě standardních balíčků, které mohou obsahovat víceméně cokoliv, získáte navrch také jednu legendární kartu. Welcome Bundle stojí pět eur (135 Kč) a dá se koupit pouze jednou. Vzhledem k tomu, že u obyčejného balíčku se šance na získání legendární karty pohybuje okolo jednoho procenta, jde o nabídku, která se prostě neodmítá.

Jakou legendárku v balíčku najdete, určuje náhoda. V nabídce je devět karet. To znamená po jedné pro každou hratelnou třídu. O jaké karty jde?

Jak získat „legendárku“ v Hearthstone? S uvítacím balíčkem ji máte jistou!

Al’Akir the Windlord (šaman) – Bojovník mnoha dovedností. Útočí ihned po vyložení na stůl, a to hned dvakrát. Navíc má štít a taunt.

Grommash Hellscream (bojovník) – Grommash je karta, se kterou můžete jít do útoku ihned po vyložení na stůl. Navíc, po zranění stoupne jeho útočná síla o šest bodů.

Lord Jaraxxus (warlock) – Vskutku netradiční karta. Lord Jaraxxus zabije vašeho hrdinu a stoupne si na jeho místo. Vaše zdraví (maximální a i aktuální) stoupne nebo klesne na hodnotu 15 a brnění na 0. Největší předností lorda je jeho zbraň Blood Fury s útočnou silou 3 a schopnost povolat démona Infernal s útočnou silou 6.

Jak získat „legendárku“ v Hearthstone? S uvítacím balíčkem ji máte jistou!

Tirion Fordring (paladin) – Nároky na manu vysoké, útočná síla poměrně nízká, ale ty schopnosti! Tirion je chráněn jednorázovým štítem, má taunt a jeho zabití vašemu hrdinovi přinese mocný meč Ashbringer s útočnou silou 5.

Edwin VanCleef (rouge) – Díky nízkým nárokům na manu můžete Edwina vyložit jako trumf na stůl již krátce po započetí hry. Jeho síla se ale odvíjí na počtu karet vyložených před ním (v daném tahu). Za každou získá po dvou bodech k životu a útoku.

Prophet Velen (kněz) – Prorok zdvojnásobí účinek kouzel a schopnosti vašeho hrdiny.

Jak získat „legendárku“ v Hearthstone? S uvítacím balíčkem ji máte jistou!

King Krush (lovec) – Mocný dinosaurus dokáže zaútočit ihned poté, co jej vyložíte na stůl. Má však vysoké nároky na manu.

Archmage Antonidas (mág) – Síla této karty nespočívá v útoku, ale ve schopnosti, kterou skýtá. Za každé kouzlo vám dá Antonidas kartu Fireball s útočnou sílou 6.

Cenarius (druid) – Buďto dvěma vašim jednotkám na stole přidá po dvou bodech v útočné síle a životech, anebo pošle do boje dvě slabší jednotky s tauntem.