Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka e-magazínu Pevnost 5/2024

Pevnost 5/2024

Vydavatel: Ing. Kristina Nowakowska - Pevnost
Další čísla: Pevnost
Počet stran: 1
Publikováno: 25. 4. 2024

ŠÍLENÝ MAX SLOŽIL ZBRANĚ, ALE JEHO POSTAPOKALYPTICKÝ SVĚT NEZMIZEL. A TAK SE VRÁTÍME DO JEHO MINULOSTI, DO ČASŮ MLADÉ FURIOSY. TÍM ALE TEPRVE ZAČÍNÁ VELKÁ FANTASTICKÁ VÝPRAVA S NOVOU PEVNOSTÍ.

Bez Toma Hardyho, zato s Anyou Taylor-Joyovou a s Chrisem Hemsworthem. Šílený kolotoč z temné budoucnosti George Millera pokračuje další kapitolou, která studuje mládí neohrožené válečnice jménem FURIOSA. S potěšením můžeme garantovat, že to bude jízda. V seriálech se pak ještě vrátíme k FALLOUTU, a komu se nelíbil, je nudle cezená přes kanál. Rozhodně ale nemůžeme vynechat ani blížící se návrat do KRÁLOVSTVÍ PLANETA OPIC, jehož lesy kromě primátů pobíhá také Freya „Ciri“ Allanová. A rovnou to stočíme do literatury za naší oblíbenou zelenavou orkyní Viv, protože po Legendách a latéčkách vychází cozy fantasy KNIKUPECTVÍ & KOSTNÍ PRACH. Stejně tak se ale představuje i MURTAGH od Christophera Paoliniho a povídkové TROSKY ZEMĚ od editora Ondřeje Jireše. A v knižní podobě konečně vychází také MLADÁ DÁMA, kterou jste nedávno mohli vidět s Jedenáctkou na Netflixu.

Marii Domskou si pak pamatujete mimo jiné i z LITERÁRNÍ SOUTĚŽE VIDOUCÍ, a proto byste měli určitě vidět, že jí právě vyšla parádní space opera NEJASNÉ HRANICE. Zároveň je na stole SMEČKA Jiřího Sivoka či UPÍR Z PARTAJE Andrzeje Pilipiuka. Povídkami přispěli právě Marie Domská a Lucie Hřebečská. Připomeneme blížící se ANIFILM. V kreslené sekci uvedeme do společnosti SMRTONOŠE, BLUE LOCK a ŽELVY NINJA: POSLEDNÍHO RÓNINA. Nechybí náš komiks SUPER SPELLSHORT SÁGA. Ve videohrách to u nás tentokrát vyhrál TEKKEN VIII a v deskovkách historické EL GRANDE. V historické sekci se nebude upejpat HŘÍŠNÁ ZLATOVLÁDKA BARBORA CEJLSKÁ. Ještě jednou vzpomeneme na COMIC-NOC PRAGUE 2024 spolu s pozvánkou na Společenstvo Pevnosti na SVĚTĚ KNIHY. A to zdaleka není vše. Takže šup pro nové vydání, je do poslední stránky fantastické. Tak si ho hezky užijte ὠa

více

Jak číst e-magazíny nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma