Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka e-magazínu Epocha 16/23

Epocha 16/23

Vydavatel: RF Hobby
Další čísla: Epocha
Počet stran: 1
Publikováno: 16. 7. 2023

Objevte svět tajemství, dobrodružství a nekonečných možností v novém vydání časopisu Epochy!

Na titulní stránce nás zaujme článek o fascinujícím "Víceúčelovém ventilátoru", který není jen chladičem, ale také zbraní i milostným vzkazem! Vnitřní stránky přinášejí mimořádné receptury s tajemnými přísadami, které zaručují dlouhověkost dávných staveb.

V nové rubrice "Odhalená tajemství" se dozvíme, že vlasy slavných promlouvají a některé otázky budou vás i svět fascinovat. Například, mohla být Eva Braunová Židovka? Co je pravdy na indiánských lapačích snů, které mají chránit před zlými energiemi?

Nechte se vtáhnout do "Galerie velikánů lidstva" a přemýšlejte o tajemstvích, která ještě dnes ovlivňují náš svět. Jste si jisti, že Abraham Lincolnův duch nezůstal uvězněn v Bílém domě?

Rozšiřte svůj kulturní rozhled s "Epochální tabulkou" pěti nejbizarnějších cukrovinek na světě. A co skrývají hlubiny oceánů? Článek "Ukryto pod hladinou" odhalí, že Atlantida nebyla jediná ztracená civilizace v dějinách.

Zábava a praktičnost se snoubí v rubrikách "Balíme a jedeme!" s tipem na kufr pro blázny na kolečkách a "Jako Peter Pan nebo Pipi" s nevšedními nemocemi pojmenovanými po literárních postavách.

Odkryjte tajemství slavného autora Jaroslava Haška a jeho strach ze žen v rubrice "Na Bělehrad!".

Ve vodách oceánů se skrývá "Mořský postrach" - žraloci. Překvapí vás informace, které jste o těchto krvelačných bestiích z hlubin možná netušili!

A co je to za tajemný materiál, Damašskou ocel, kterou dnes nedokážeme vyrobit? Rubrika "Tajemný materiál" vám přinese odpovědi.

Vydejte se na záhadnou cestu minulostí s rubrikou "Epochální stroj času" a tentokrát dorazíme do roku 1914!

V tomto vydání nechybí ani fascinující příběhy, jako třeba revoluce šimpanzů, módní guru a zrůda Tony Alamo, nebo pohnuté osudy českých krajanů v USA.

Nenechte si ujít ani "Velkou letní soutěž 2023" a díl "12 nejslavnějších levobočků v dějinách". Přečtěte si o Alexandru Hamiltonovi, který zemřel při souboji.

A co vás napadá, když slyšíte slovo "Nakupování"? Rubrika "Fenomény Epochy" vám představí nejvýznamnější místa, kde lidé obchodují už po staletí.

Zajímavé a záhadné fráze a výroky získají v rubrice "Proč se říká..." nový význam a historii.

Užijte si také šílené příběhy vraždící máničky Rodneyho Alcaly a neodhalené tajemství za plotem v rubrikách "Vraždící mánička" a "Odvrácená strana".

A to není vše! Ponořte se do dalších fascinujících témat, jako jsou nejslavnější schodiště na světě, nový domov pro mimozemšťany a mnoho dalšího.

To vše a mnohem víc naleznete v novém vydání časopisu Epochy! Nečekejte a objevte svět tajemství a dobrodružství!

více

Jak číst e-magazíny nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma