Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka e-magazínu 100+1 zahraniční zajímavost 13/2023

100+1 zahraniční zajímavost 13/2023

Vydavatel: Extra Publishing, s. r. o.
Další čísla: 100+1 zahraniční zajímavost
Počet stran: 1
Publikováno: 12. 7. 2023

Objevte neuvěřitelná tajemství minulosti i technologického pokroku v novém vydání časopisu 100+1 Zahraniční Zajímavost 13/2023!

Historie a společnost: Rockefeller a kanibalové

Zapojte se do pátrání po záhadném osudu pravnuka kontroverzního miliardáře Rockefellera, který před šedesáti lety za nevyjasněných okolností zmizel v džungli. Odkryjte závoj tajemství!

Vysocí obři z betonu

Obdivujte nejzajímavější návrhy mrakodrapů, které soutěží o prvenství v každoroční architektonické soutěži. Odhalte krásu těchto betonových obřích staveb!

Husiti proti husitům

Vstupte do složitého světa husitské revoluce a sledujte střetnutí dvou odlišných představ o reformě. Zjistěte, jaké důsledky měl tento historický střet na osud národa!

Protřepat, nemíchat

Otevřete si svět nejdražších koktejlů, které nezklamou svou exkluzivitou a originálním designem sklenic a doplňků. Připravte se na chuťový zážitek vašeho života!

Věda a technika: Planetě pod kůži

Prozkoumejte podmořský vrt v srdci Atlantiku a zjistěte, jak se vědcům podařilo získat vzorek zemského pláště. Poodhalte tajemství této jedinečné vědecké mise!

Lék na osamění

Zjistěte, jak můžeme pomoci mužům překonat osamělost a navázat smysluplné vztahy. Seznamte se s odborníky a jejich cennými radami!

Užitečné kudrliny

Ponořte se do světa tropech, kde kudrnaté vlasy nejsou jen módní záležitostí, ale také zásadní pro regulaci tělesné teploty. Objevte, jakým způsobem příroda nám pomáhá!

Ledový kolos na vodě

Zajímavý příběh o nepotopitelné válečné lodi, kterou si přáli vytvořit britští admirálové z ledu. Vstupte do světa odvážných inovací a neobvyklých nápadů!

Příroda a cestování: Uprostřed jezera

Přečtěte si fascinující legendu o jezeru Titicaca, kde bůh Kon Tiki Virakoča stvořil Slunce, Měsíc i první lidi. Vydejte se na cestu po stopách této neuvěřitelné historie!

Městská džungle

Zkuste si život mezi zvířaty, která se spolu s člověkem usadila ve městech. Potkani, lišky, kojoti a další druhy představují živý obraz městské džungle!

Život mezi náhrobky

Podívejte se na nevšední fotografie z Manily, kde se lidé naučili žít mezi náhrobky. Fotograf David Těšínský odhalí dojemné i odvážné momenty tohoto zvláštního světa!

Helvétské výsluní

Poznejte unikátní kanton Ticino, který se kulturně a historicky liší od zbytku Švýcarska. Ponořte se do jeho atmosféry, která vás přenesou až do Itálie!

Nezapomeňte si pro své nové vydání časopisu 100+1 Zahraniční Zajímavost 13/2023, ve kterém najdete nejen poutavé příběhy, ale i inspiraci a nové poznatky!

více

Jak číst e-magazíny nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma