Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka e-magazínu Enigma 8/23

Enigma 8/23

Vydavatel: RF Hobby
Další čísla: Enigma
Počet stran: 1
Publikováno: 7. 7. 2023

Záhadný svět Epocha vás zve na neuvěřitelné dobrodružství plné tajemství, záhad a magie! V tomto vydání se dozvíte o překvapivém odhalení amerického agenta - má USA v držení mimozemské technologie? Magické echo nás zavede do kaleidoskopu drobných zpráv ze světa tajemství a mysterií!

Ponořte se s námi do světa kouzelných koberců - existovaly skutečně? A které turistické destinace mají nadpřirozenou pověst? Na stránkách Epocha odhalíme děsivé monstrum z Irska, které mohlo posloužit jako předobraz slavného Drákuly!

A co kdybychom měli přepsat dějiny? Záhada objevení Ameriky nás nutí přehodnotit známou historii. Fotostory nás přenesou k pákistánské sfingě staré až 10 tisíc let, a v sekci největších náboženských záhad se zaměříme na tajemství spících chlapců, kteří prý strávili 300 let v jeskyni!

Horké otázky budou zodpovězeny pro všechny zvídavé myslitele a zjistíme, jestli nám hrozí srážka se záhadným asteroidem! Měsíční záhady nás provedou nejmrazivějšími předtuchami budoucích událostí a dozvíme se, zda židovský duchovní konal zázraky i po smrti.

Zastavte se s námi u vlčí bestie z Gévaudanu a nechte se uchvátit šesti nejslavnějšími prokletými předměty pod lupou. Na dalších stránkách odhalíme tajemnou Hranickou propast, strašidelný dům džinů v Egyptě a prozkoumáme záhadu Turínského plátna!

Zajímá vás, jak to vypadá v posmrtném životě? Co číhá v afrických řekách? Jaký je tajuplný Permský trojúhelník? A spatřil malý chlapec skutečně ducha? Vše to a mnohem více naleznete v novém vydání Epocha!

Ať už věříte na magii nebo ne, záhadné stavby světa vás uchvátí. Od korálového hradu lotyšského čaroděje až po nejpodivnější úmrtí vládců historie - Epocha vás přivede do jejich stínů.

Smírčí kříže, australské farmáře trápící neznámá síla, děsivá sebemumifikace a ukrytý poklad na imolském hradě - to vše a ještě více nás čeká v Epocha. A nezapomeňte zjistit, jaké magnetické vlastnosti zanechávají brazilské kruhy v obilí, a co se skrývá za záhadným havanským syndromem!

Mytologie a rituály nás zavedou k omlazující bohyni Idunn a varujeme před hrůzami skrytými za určitými čísly. Na vás čeká také labyrint pod Oděsou, kde se lidé ztrácí a tajemné čtenářské příběhy, které jsme vybrali z vašich příspěvků!

A kdo ví, možná zde naleznete důkazy, že lovec Nessie natočil mnohem více, než jsme si mysleli. Na závěr vás zveme k objevování nejzáhadnějších míst Česka - zde se skrývají tajemství, která dosud zůstávala nepovšimnuta.

Připravte se na neuvěřitelné čtení plné záhad a tajemství - to vše a ještě více v novém vydání časopisu Epocha!

více

Jak číst e-magazíny nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma