• Přeskočit na hlavní obsah
  • Přeskočit na hledání
  • Nejlepší recepty z remosky

    Vydavatel: CZECH NEWS CENTER a. s.
    Další čísla: Knihy - Blesk
    Počet stran: 1
    Publikováno: 24. 5. 2021

    Další díl knihy Blesk Extra – Česká kuchařka přináší více než 125 nejlepších receptů určených pro přípravu v remosce. To je unikátní přístroj, který vytvořil v 50. letech český elektrotechnik Oldřich Homuta a jenž funguje jako elektrický hrnec i trouba. V naší kuchařce čtenáři najdou v první řadě moučníky a sladká jídla, které se v remosce připravují asi nejčastěji. Zároveň se ale přesvědčí, že v ní lze uvařit i polévky, péci či dusit maso a zeleninové pokrmy nebo udělat nejrůznější chuťovky. Recepty jsou doprovázeny fotografiemi, nechybí ani pár slov o historii remosky, současných produktech i pár dobrých rad, aby se v kuchyni dařilo.

    více

    Jak číst e-magazíny nejpohodlněji?


    Ikona aplikace O2 Knihovna
    V aplikaci O2 Knihovna
    • bez registrace
    • na telefonu i tabletu
    Stáhnout zdarma