Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Návrat trpaslíků, kniha 1

Návrat trpaslíků, kniha 1

Markus Heitz


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fantom Print
Vydáno: 2024
Série: Trpaslíci díl 6
Jazyk: český
Počet stran: 336

Nejotrlejší válečníci ve fantasy jsou zpět!

Skrytá země je o stovky cyklů starší, dávné hrdinské činy se staly námětem legend a život jde dál. Trpaslík Goïmron se živí jako gemmarius, ale jeho skutečnou vášní je historie – každý útržek o slavné minulosti trpasličích kmenů, každý záznam a artefakt si zaslouží místo v jeho sbírce. Jeho největším snem je vydat se zkoumat historické prameny za učenci do Enaika, zatím ale může leda hledat poklady v krámku s kuriozitami.

A právě při jednom takovém nákupu Goïmron nečekaně narazí na ručně psané záznamy o osudech samotného Tungdila Zlatorukého. Záznamy tak detailní, že je musel opravdu sepsat Tungdil osobně. A přestože by Goïmrona a hrdinného trpasličího velikána mělo dělit celé milénium, poslední záznam v deníku údajně vznikl nedávno.

A tak se Goïmron rozhodne, že Tungdila najde. To ovšem ještě netuší, do jakých intrik se on a jeho společníci při svém hledání zapletou a s jak mocnými nepřáteli se střetnou. Co by to ale byli za trpaslíky, kdyby je vrozená tvrdohlavost nehnala vstříc i těm největším výzvám?

více

Série Trpaslíci

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma