Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Všechny naše životy

Všechny naše životy

Sophie Astrabie


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Metafora
Vydáno: 2024
Jazyk: český
Počet stran: 312

Camille je kolem pětadvaceti, rodičům už šest let tvrdí, že v Paříži studuje práva, ale přitom skoro celou tu dobu pracuje v květinářství. Z původně malé brigády na přilepšenou se jí stalo hlavní zaměstnání, a co víc, je v něm tak úspěšná, že jí šéfová právě nabídla, aby celý obchod vedla. Camille sice bydlí v pěkném nájmu, ale baví ji snít o jiných životech za okny v okolí... až zcela neplánovaně jednoho dne vstoupí do realitní kanceláře a s mladým makléřem Thomasem začne navštěvovat byty, které nemá v úmyslu nikdy koupit.

Marguerite je šestaosmdesát, téměř odjakživa bydlí na jednom místě v Paříži, ale po dlouhém, pestrém životě je najednou tak opuštěná, že si jako záminku pro setkání s lidmi vymyslí prodej svého bytu, aniž by ho měla v úmyslu někdy prodat. Realitní makléř Thomas se tak stane spojníkem mezi oběma ženami, které ho – každá po svém – okouzlily. Víc než o peníze jde Thomasovi o spokojenost klientů, zvlášť těch příjemných. Jenže teď peníze opravdu potřebuje... Jejich setkání je jako rozbuška: najde po velkém odhalení každý z nich svůj nový začátek?
Příjemný vztahový, místy milostný feel-good román o odvaze vybrat si ze všech možností ten nejlepší ze svých životů očekáváním od ostatních navzdory.

Vychází v překladu Hany Davidové.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma