Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Když věci nejdou tak, jak chcete

Když věci nejdou tak, jak chcete

Haemin Sunim


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2024
Jazyk: český
Počet stran: 256

Znáte ten nepříjemný pocit, když se ocitnete v nějaké obtížné životní situaci? Když přijdou těžké chvíle, ze kterých chcete co nejrychleji pryč?

Ztráta, smutek, samota a strach jsou součástí naší běžné zkušenosti. Všichni je známe a děláme všechno pro to, abychom se jim vyhnuli. Ale co kdyby nám tyto náročné okamžiky mohly přinést pochopení, nadhled a možná i moudrost? V této laskavé knížce nám Haemin Sunim, autor celosvětově oblíbených bestsellerů, ukáže, že je to možné, a pokud se tomu otevřeme, je to i pravděpodobné.

Sunim čerpá nejen z filozofie zen-buddhismu, ale i ze svých vlastních zkušeností. V knize Když věci nejdou tak, jak chcete se dozvíte, jak díky malým změnám v uvažování a díky soucitu zvládnete projít i těmi nejnáročnějšími životními okamžiky. Byli jste odmítnuti, cítíte se nejistě, osaměle nebo řešíte konflikty ve vztazích a potýkáte se s vyhořením, nebo jen hledáte způsob, jak dosáhnout větší duševní pohody – Sunim nabízí nový úhel pohledu na věci, o kterých jsme si mysleli, že jejich jediným účelem je nás pořádně potrápit.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma