Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Nikdy to nevzdávej

Nikdy to nevzdávej

Bear Grylls


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2024
Jazyk: český
Počet stran: 336

Světově proslulý dobrodruh Bear Grylls prozkoumal místa, na která by se od­vážil jen málokdo. Nyní se o své osobní příběhy i zážitky s řadou nejrůznějších celebrit, které se zúčastnily jeho po­pulárních televizních pořadů, podělí i s vámi.
Grylls na stránkách této inspirativní kni­hy popisuje svůj život od chvíle, kdy vstoupil na televizní obrazovky, bere čtenáře na svá nejslavnější dobro­družství, sdílí s nimi zážitky z oblíbených expedic a popisuje své nejdramatič­tější souboje o přežití. Tato nová auto­biografie, volně navazující na světový bestseller Bláto, pot a slzy, nahlíží pod poklič­ku natáčení legendárního pořadu Nutné k přežití a na příbězích s prezi­dentem Obamou, Rogerem Federe­rem či Julií Robertsovou přibližuje, jaké to je skutečně se pohybovat „v divočině s Bearem Gryllsem“.
Kniha Nikdy to nevzdávej je určena nejen všem outdoorovým nadšencům, ale i těm, kteří si o dobrodružství raději jen počtou v pohodlném křesle v tep­le domova. Neváhejte vypravit se s Bearem Gryllsem na další inspirativní cestu, která vám může pomoct najít vaši vlastní.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma