Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Hrůza na Šibeničním vrchu

Hrůza na Šibeničním vrchu

Darcy Coates


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fobos
Vydáno: 2023
Série: Strašidelné domy díl 10
Jazyk: český
Počet stran: 416

Rodina Hullových vlastní vinařství Šibeniční vrch již po několik generací. Jejich víno sbírá jedno ocenění za druhým, podnik prosperuje a rodině se daří. Kdesi v minulosti však číhá kletba.

Hullovi se služebnictvem obývají rozlehlý starý dům na vrcholu kopce, k němuž se váže pochmurná pověst. Kdysi na něm stála šibenice, na které skončily životy stovek odsouzenců.

Krvavá historie je dávno zapomenutá a všechno se zdá v nejlepším pořádku, než jsou oba manželé nalezeni mrtví. Dům i vinařství připadnou jako dědictví jejich dceři Margot. Je to už více než deset let, kdy Margot Hullová naposledy spatřila dům svého dětství. Když ji rodiče poslali pryč, byla ještě malá, a tak si jen stěží vybavuje jeho temné chodby a zákoutí.

Nyní je zpátky, aby rodiče pohřbila a ujala se svého dědictví. Doposud ale netuší, jaká pravda se na pozemcích, které jsou nyní její, skrývá. Sama v rozlehlé, chátrající budově je nucena postavit se tváří v tvář hrůzám minulosti – a přiznat si, že se možná stane další obětí domu, který nikdy nespí...

více

Série Strašidelné domy

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma