Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Noční partie: Hraj o svůj osud

Noční partie: Hraj o svůj osud

Stella Tack


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: KING COOL
Vydáno: 2023
Série: Noční partie díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 376

Už celá staletí sužuje šlechtické rody Chesterfieldů a St. Burringtonů nepřemožitelná kletba – a to až do dnešních dní, kdy se z obou sídel staly elitní internátní školy. Nic z toho netuší středoškolačka Alice, která po sérii záhadných událostí přijíždí do Chesterfieldu na letní kurz.

Znamení na zápěstích spolužáků v ní nevzbudí podezření, o to víc ale její pozornost upoutá šarmantní, i když poněkud záhadný Vincent. Jeho úsměv ji okouzlí natolik, že na všechno kolem sebe zapomene – až jednoho dne v lese najde jednu ze svých spolužaček proměněnou v kámen a i na jejím zápěstí se objeví znamení šachové figurky…

Černá, nebo bílá? Vybere si Alice stranu v téhle hře na lásku a smrt? Zjistí, kým ve skutečnosti je? A obstojí tváří v tvář kletbě?

Noční partie: Hraj o svůj osud je romantický městský fantasy román od autorky bestselleru Polib mě a první díl duologie, v němž se střídají žhavé scény s napínavou akcí a pozvolna se rozkrývá prastará záhada. Připravte se na podmanivý mix vášně, dobrodružství a magie s lehkou příměsí humoru, který vás nenechá knihu jen tak odložit.

více

Série Noční partie

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma