Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Proč a jak meditovat

Proč a jak meditovat

Daniel Goleman
Tsoknyi Rinpoche


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Grada
Vydáno: 2023
Jazyk: český
Počet stran: 192

Prožívat negativní emoce je přirozené, ale v současném světě jsme tak zahlceni chaosem a stresem, že nám tyto emoce mohou snadno začít přerůstat přes hlavu a působit destruktivně. Ztrácíme kvůli nim vyrovnanost, brání nám setrvávat v přítomnosti, zdravě si uvědomovat svou mysl, pocity, tělo i jeden druhého. Chaosu a nepříjemným situacím se můžeme vyhýbat jen do určité míry, můžeme však pracovat na tom, jak k nim přistupujeme.
At již máte s meditacemi zkušenosti, nebo je pro vás tato praxe nová, či jste k ní dokonce skeptičtí, je na čase vydat se na cestu k pochopení a přijetí meditace zcela novým způsobem. Uznávaný psycholog Daniel Goleman a renomovaný tibetský učitel meditace Tsoknyi Rinpočhe propojují východní tradice se západní vědou a přinášejí čtenářům své zkušenosti i vědecké poznatky, díky nimž můžete revolučním způsobem proměnit své duševní, emoční i fyzické zdraví a vztahy se sebou i s ostatními.
Tento průvodce nabízí dobře přístupné a poučné rady vycházející z tibetských tradic a průlomových neurovědeckých výzkumů, které vám otevřou oči, pomohou vám osvobodit se od negativních vzorců myšlení i chování a radikálně promění celou vaši bytost.
Tento praktický průvodce meditací je pohlazením po duši a nabízí potřebný protilék na stresující podněty, které nás zahlcují.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma