Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Za prokletými zdmi

Za prokletými zdmi

Lauren Blackwoodová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2023
Jazyk: český
Počet stran: 336

Po čem srdce nejvíc touží, to prokletý dům zničí…

Andromeda se živí jako debtera — potulná pověřenkyně církve, která provádí exorcismy a pomocí bílé magie očišťuje domy a místa od Oka zla. Když ji mladý dědic Magnus Rochester na podobnou činnost najme, bere to Andromeda jen jako další rutinní úkol. Jakmile však do nevlídného sídla uprostřed pouště dorazí, záhy si uvědomí, jak moc se mýlila. Tentokrát čelí děsivému soupeři, na kterého její schopnosti rozhodně nestačí — a rozum jí velí, aby odtud co nejrychleji zmizela a zachránila si život. Jenže mezi ní a Magnusem brzy vznikne silné pouto. Nemůže ho jen tak opustit, i když si uvědomuje, že jí zdaleka neříká celou pravdu. Zlo za prokletými zdmi domu mezitím nebezpečně narůstá. Podaří se Andromedě zvrátit kletbu včas?

–––

Za prokletými zdmi je gotická pohádka, která je ve svém mistrovství srovnatelná s Mexickou gotikou i Janou Eyrovou. Složitý magický svět, hrdinka s temným smyslem pro humor a srdceryvná romantika? V této knize je všechno.
— Jordan Ifueková, spisovatelka

Kniha Za prokletými zdmi kombinuje strašidelné prostředí s mrazivou kletbou a přidává k tomu romantiku a spalující přitažlivost z Jany Eyrové. Gotické převyprávění romantické klasiky a skutečně originální dílo.
— Anna Brightová, autorka série Pozorovatelka

Dynamický a srdceryvný příběh. Ideální pro milovníky lehkého hororu, romantiky a napětí. Za prokletými zdmi bude tou správnou volbou nejen pro nadcházející podzimní noci.
— Booklist

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma