Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Svobodní bastardi

Svobodní bastardi

Jonathan French


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2023
Série: Souzené země díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 560

Vyvrcholení fantasy série nasáklé krví a sarkasmem

Do Souzených zemí dorazila dlouho očekávaná válka a Kaňour se ocitá na frontové linii. Při osvobozování kříženců z hispartské Elleriny si z nečekaného setkání s bojovnými Ocelovými mnichy odnese krvavé zranění. Při následném střetu s mocným hispartským vojskem jej pak záhadná bojovnice obdařená čarovnou mocí probodne oštěpem.

A to je teprve začátek epického příběhu trojkrevného bojovníka, který se po boku Nádherné, Šakala a ostatních Bastardů snaží zvrátit válečnou štěstěnu na stranu utlačovaných kříženců. Nečekané pomoci se jim dostane od mazaného čaroděje Šikuly, jenž coby vyslanec Tyrkánské říše sleduje vlastní záměry, a Bastardi by se před ním tudíž měli mít i nadále na pozoru.

Zatímco Nádherná se Šakalem válčí v jiných částech Souzených, Kaňour a další Bastardi se pod Šikulovým vedením vydávají do srdce Hisparty, na tajemné místo v hlubokých lesích a poté přímo na královský dvůr, aby zde svedli se svým sveřepým nepřítelem konečný souboj o budoucnost Souzených zemí.

–––

Frenchův román je důkazem toho, že spisovatelé ušli dlouhou cestu od doby, kdy orkové a skřeti bývali vždycky zlí, vrčící padouši, zatímco lidé byli nepochybnými hrdiny, kterým jsme museli fandit. Svobodní bastardi jsou krutým, ale dojemným románem, který uzavírá velkolepou trilogii v krvavém a drsném stylu.

— Grimdark Magazine

Jedna z nejoriginálnějších fantasy ság za poslední roky; jako by se Tolkien utrhl ze řetězu.

— Kirkus

Svérázná fantasy, která bude mezi současnými knihami těžko hledat konkurenci.

— Pevnost

více

Série Souzené země

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma