Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Ženy na lovu

Ženy na lovu

May Cobbová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2023
Jazyk: český
Počet stran: 352

Sophie chce pro svou rodinu jen to nejlepší – proto se rozhodne opustit slibnou kariéru a z rušného Chicaga i života plného shonu přesídlit do poklidného prostředí městečka ve východním Texasu. Věří, že ji v novém prostředí čeká štěstí a nenáročné dny zalité sluncem.

Brzy ale zjistí, že se v malém městě nudí a že poklidný život není pro ni. Chybí jí dobrodružství a vzrušení. Nudu rozčeří až přátelství s Margot, zajímavou, extravagantní a společensky velmi vyhledávanou členkou skupiny podobně smýšlejících žen, které se samy nazývají Ženy na lovu. Přátelství s nimi Sophii naprosto pohltí a samotná Margot se pro ni stane skoro posedlostí.

Sophie se ponoří do světa nekonečných večírků a místy až nebezpečných zážitků. Stále hlouběji se propadá do osidel ženských intrik a ztrácí samu sebe. Všechno se navíc zkomplikuje ve chvíli, kdy se v lesích, v blízkosti místa tajných schůzek spolku, najde tělo zavražděné dívky. Život Sophiiny rodiny rozhodně není v takovém bezpečí, v jaké při stěhování doufala, a ona sama se ocitá uprostřed vyšetřování vraždy…

Ženy na lovu jsou ideální čtení pro fanoušky seriálů Zoufalé manželky Sedmilhářky.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma