Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Skryté obrázky

Skryté obrázky

Jason Rekulak


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fobos
Vydáno: 2023
Jazyk: český
Počet stran: 384

Mallory Quinnová začíná ve třiadvaceti nový život. Právě ji propustili z protidrogové léčebny a dostává práci chůvy na bohatém předměstí New Jersey. Má se starat o pětiletého Teddyho, syna Teda a Caroline Maxwellových.

Mallory si novou práci okamžitě zamiluje. Zabydlí se v zahradním domku, po večerech chodí běhat a těší se ze znovunabyté životní stability. Teddy je roztomilý a plachý klouček, který nedá ani ránu bez skicáku a tužky. Kreslí to, co jiné děti v jeho věku: stromy, králíčky, postavy. Jednoho dne však nakreslí muže, který lesem táhne mrtvou ženu.

Jak dny plynou, Teddyho obrázky jsou stále zlověstnější a jeho původně primitivní postavy získávají detailnější a realističtější vzhled. Je prakticky vyloučeno, že by něco takového dokázalo nakreslit pětileté dítě. Mallory začíná mít podezření, že se jedná o ozvěny dávné nevyřešené vraždy a že chlapcovu ruku vede nějaká záhadná síla.

S pomocí pohledného zahradníka a excentrické sousedky se Mallory pokouší rozluštit obrázky a zachránit Teddyho – a zároveň se vyrovnat s tragédií ve své vlastní minulosti. Dřív než bude pozdě.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma