Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Nelítostný souboj: Heat 2

Nelítostný souboj: Heat 2

Michael Mann
Meg Gardinerová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: HarperCollins
Vydáno: 2023
Jazyk: český
Počet stran: 560

Den po závěrečné scéně filmu Nelítostný souboj (Heat) se Chris Shiherlis (Val Kilmer) schovává v Korejské čtvrti u Natea (Jon Voight). Je zraněný, napůl v bezvědomí a potřebuje se dostat z Los Angeles. Pronásleduje ho detektiv losangeleské policie Vincent Hanna (Al Pacino), který před pár hodinami při přestřelce pod přibližovacími světly na úpatí přistávací dráhy letiště v Los Angeles zabil Shiherlisova partnera Neila McCauleyho (Robert De Niro). Hanna je nyní odhodlaný chytit i Shiherlise, posledního přeživšího člena McCauleyho party, než zmizí z města.

V roce 1988, o sedm let dříve, McCauley, Shiherlis, Cerrito a jejich tým profesionálů loupí na západním pobřeží, v Chicagu a na americko-mexickém pomezí, kde se jim podaří obrat mexický drogový kartel o více než 12 milionů dolarů. Jsou ambiciózní, odvážní, precizní, milují adrenalin, dobrodružství a jsou ochotní jít do velkého rizika. Na druhé straně zákona stojí Vincent Hanna, který v roce 1988 pracuje jako detektiv v chicagském oddělení vražd – muž, který je věrný svému povolání tak moc, že mu obětoval i soukromý život. Hanna neúnavně pronásleduje ozbrojené a nebezpečné muže, kteří se skrývají v temných divokých zákoutích, a v tom samém roce, kdy se Neil a jeho parta dostanou pracovně do Chicaga, pátrá po násilnickém gangu zlodějů, jež má políčeno na soukromé domy a především jejich bohaté obyvatele.

Nelítostný souboj 2 je stejně ambiciózní a rozsáhlé dílo se stejně výraznými postavami jako kultovní film, který si získal fanoušky po celém světě. Je to strhující, dojemný a tragický román – mistrovské dílo kriminální literatury.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma