Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Daňové zákony 2023

Daňové zákony 2023

Hana Marková


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Grada
Vydáno: 2023
Jazyk: český
Počet stran: 312

Nejprodávanější daňová publikace v ČR!

Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů s účinností k 1. 1. 2023, včetně všech čísel novel publikovaných ve Sbírce zákonů.

Různým typem písma jsou odlišeny změny účinné k 1. lednu 2023 a změny, které nabudou účinnosti teprve v průběhu daného roku. Změny zákonů s účinností v pozdějších letech jsou z důvodu lepší přehlednosti textu uvedeny pouze v přehledu novel, a to s datem jejich účinnosti.

Soubor obsahuje zákon o daních z příjmů, zákon o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů, zákon o dani z nemovitých věcí, zákon o dani silniční, zákon o DPH, zákon o spotřebních daních, vybraná ustanovení zákona o stabilizaci veřejných rozpočtů, upravující tři energetické daně a zákon o dani z hazardních her. Procesní ustanovení daňových zákonů jsou obsahem zařazeného daňového řádu.

Stručně komentovaný přehled novelizací, které byly přijaty během roku 2022 a jsou účinné od počátku roku 2023, je soustředěn v úvodu publikace. Tvoří pro čtenáře významnou pomůcku pro sledování změn, ke kterým dochází v daňové oblasti. Mezi přednosti souboru patří nejen vyznačení novelizovaného textu odlišným typem písma, ale i to, že před textem zákona – u významných novel zákonů – jsou zařazeny odborné komentáře pracovníků, kteří se v různé míře podílejí na přípravě a aplikaci zařazených zákonů a jejich změn.

Vydání souboru daňových zákonů tak vždy reaguje na přijaté významné změny zákonů, které se dotýkají velkého počtu osob.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma