Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Wahala

Wahala

Nikki Mayová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 359

S přáteli je život vždycky veselejší. Jen se do něj nesmí vkrást pomsta.

Londýňanky Simi, Ronke a Boo jsou kamarádky na život a na smrt. V restauraci s nigerijskými specialitami, kde to voní domovem, dlouze a hlasitě probírají slasti i strasti svých životů: třeba nejnovější Rončin objev, z něhož se snad nevyklube jen další nespolehlivý příživník, Booinu frustraci ze zdánlivě dokonalé rodinné idylky, která ji však spíše dusí, nebo Siminu strategii, jak manžela úspěšně přesvědčit o tom, že se snaží o dítě, přestože Simi tuto snahu tajně sabotuje.

Když se k dobře sehranému trojlístku přidá čtvrtá žena — bohatá, krásná a sebevědomá Isobel —, najednou se zdá, že všechny trable mají snadné řešení. Jenže s Isobel přichází wahala, tedy problémy. A každá z kamarádek jich má najednou mnohem víc než dřív. Odkud pramení a co všechno jejich záplava vezme s sebou?

–––

Odvážný a otevřený pohled na moderní přátelství mezi ženami se v románu Wahala splétá s energickým temným thrillerem.
Woman & Home

Tento vtipný, aktuální a vybroušený román tajně nahlíží do vnitřního světa žen — do jejich strachů a tužeb, slabostí i snů, vztahů s ostatními i se světem mnohdy plným předsudků a nerovností.
— Nita Prose, spisovatelka

Tato podmanivá charakterová studie současných žen se nebojí žárlivosti ani odsudků, kvůli nimž je někdy hranice mezi přátelstvím a nepřátelstvím tenká jako ostří břitvy.
— Kirkus Reviews

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma