Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Drž mě

Drž mě

Stacey Kennedy


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Metafora
Vydáno: 2022
Série: Phoenix díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 216

Pro soukromou vyšetřovatelku Elise Fanningovou je nabourání se do sítě exkluzivního klubu Phoenix hračka. Stačí pár kliknutí, pomoc kamarádky a dostane se za zamčené dveře velmi uzavřené společnosti.
Elise si však rychle uvědomí, že nebyla tak nenápadná, jak si myslela, protože se ocitne tváří v tvář šéfovi ochranky klubu, vysloužilému vojákovi Archeru Westbrookovi. V obnošených džínách a kožené bundě vypadá jako chodící reklama na chtíč a čelit mu nebude vůbec snadný úkol.
Archer miluje chytré a svůdné ženy. Takže když se Elise nabourá do sítě, o které si myslel, že je nedobytná, je ohromen. A když dojde k narušení bezpečnosti ještě z jiné strany, je mu jasné, že potřebuje Eliseinu pomoc.
Střet dvou tvrdohlavých osobností vede k sérii vášnivých výměn názorů, během nichž si Archer postupně uvědomuje, že potkal svůj ideální protějšek. Každý opojný pohled, každý horký dotek v něm vzbuzuje stále větší vášeň, ale Elise je ostražitá. Bude jí muset ukázat, že spalující touha mezi nimi stojí za trochu rizika.
Když jí Archer nabídne jednu noc ve Phoenixu, během níž se může oddávat své nejdivočejší fantazii, Elise ví, že by měla odmítnout. Přesto souhlasí. Ignorovat slastné pocity, které s ním zažívá, je nemožné. Souhlasí s jednou nocí a pak Archerův svůdný svět nadobro opustí.
Takový je aspoň plán…

Vychází v překladu Zdenky Liškové.

více

Série Phoenix

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma