Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Rabbits

Rabbits

Terry Miles


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 472

Je běžný pracovní den. Když si dáte na chvilku pauzu, na hodinách je 4:44 odpoledne. Mrknete do e-mailové schránky, v níž máte 44 nepřečtených zpráv. Zděšeně si uvědomíte, že dnes je 4. dubna. A když jste pak v autě na cestě domů, vidíte, že tachometr ukazuje 44 444 najetých kilometrů. Náhoda? Anebo jste se právě ocitli na okraji králičí nory?
Rabbits je záhadná hra založená na konceptu alternativní reality a je tak robustní, že jí jako hrací plocha slouží celý svět. Od roku 1959, kdy začala, se jí odehrálo deset kol a bylo vyhlášeno devět vítězů. Jejich totožnost je neznámá. Totéž platí i o ceně pro vítěze, o níž se proslýchá, že by jí mohlo být pracovní místo v NSA nebo CIA, nezměrné bohatství, nesmrtelnost, nebo dokonce klíč k tajemstvím samotného vesmíru. Čím hlouběji se ale do hry ponoříte, tím je nebezpečnější. Hráči při ní v minulosti umírali – a počet mrtvých stoupá.
A brzy má začít jedenácté kolo.
Na scénu vstupuje K: vášnivá fanynka Rabbits, která se už léta pokouší najít způsob, jak se do hry zapojit. Dostane k tomu příležitost, když se na ni obrátí Alan Scarpio, údajný vítěz šestého kola. Scarpio tvrdí, že se s hrou něco pokazilo a K to musí napravit dřív, než jedenácté kolo začne – jinak se to celému světu vymstí.
O pět dní později je Scarpio prohlášen za nezvěstného. Uplynou dva týdny a s nimi i stanovená lhůta. Jedenácté kolo začíná. A osud vesmíru najednou visí na vlásku...

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma