Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Slídil

Slídil

Tana Frenchová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Argo
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 354

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá \njako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho \nrekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích. Pro \nzměnu povede klidný život.\nJenomže pak ho jeden z místních kluků požádá o pomoc. Jeho \nbratr zmizel a celé vesnici, včetně policie, je to zřejmě úplně \nfuk. Calovy policejní instinkty se probudí k životu a nedají mu \npokoj. S tím místem je totiž něco špatně a on zkrátka musí zjistit \nco, i kdyby to znamenalo, že na nějaký odpočinek může zapomenout.

\n\n\nNová Tana Frenchová je vždy důvodem k radosti... Přečtěte si ji jednou kvůli \nzápletce, a pak znovu kvůli jejímu krásnému a chytrému stylu.
\nThe New York Times

\nNenápadně gradující vyprávění o zmařených snech o útěku je možná to nejlepší, \nco Frenchová zatím napsala... Je to svého druhu mistrovské dílo.
\nThe Washington Post

\n\n\n\n„Propracované charakteristiky, dokonce i nedůležitých postav, a devastující odhalení pomáhají Slídilovi vyniknout. Fanoušci detektivních románů si tenhle rozhodně nechtějí nechat ujít.“ Publishers Weekly \n

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma