Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Mezi ďáblem a mořem - Doggerland 3.

Mezi ďáblem a mořem - Doggerland 3.

Maria Adolfssonová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Argo
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 320

Světově proslavená zpěvačka Luna se po desetileté kariérní pauze vrací na rodný Doggerland, aby tam natočila nové album, a odstartovala tak svůj comeback. Její krása i talent jsou bez debat a na závěrečném večírku v nahrávacím studiu jí všichni leží u nohou. Tedy až na jednu poněkud navrčenou detektivní inspektorku, která si najednou připadá strašně stará a unavená.
\nNa druhý den ráno má Luna dorazit do studia kvůli posledním úpravám nahrávky, ale neobjeví se a v domě, kde bydlela, na ostrově Frísel, se následně najdou známky zápasu. Mezitím dojde k brutálnímu napadení jiné ženy – mohou spolu tyto dvě události souviset?
\nInspektorka Karen Eikenová Hornbyová se poněkud neochotně ujímá vyšetřování, v němž je zmizení slavné zpěvačky prioritou. Venku je krásné jaro, ale Karen musí čelit obtížným novinářům a činit zásadní rozhodnutí, která mohou někoho stát život.

\nMezi ďáblem a mořem je třetí kniha v mezinárodně úspěšné sérii s inspektorkou Karen Eikenovou Hornbyovou v hlavní roli. Kromě této navýsost sympatické bojovnice proti zločinu zaručuje výjimečnost i zájem čtenářů samotný Doggerland - fiktivní souostroví posané tak živě, že byste tam hned jeli na dovolenou procvičit si svérázné místní nářečí.

\nPro všechny milovníky detektivek, kteří hledají něco opravdu originálního.

\n„Skvělý, napínavý děj… výborná klasická detektivka… ale napsaná vlastním originálním stylem.“ —Skanska Dagbladet

\n„Na Doggerland se čtenář i potřetí rád vrátí. Maria Adolfssonová umí výborně napsat děj, ale hlavně nám vypráví o fiktivním souostroví a o Karen Eikenové Hornbyové tak živě, že by to člověk chtěl vidět jako televizní seriál.“ —Dagens Nyheter\n

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma