Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Pohled ze tmy

Pohled ze tmy

Gytha Lodgeová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2021
Série: Inspektor Jonah Sheens díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 343

Druhý případ inspektora Jonaha Sheense

Aidan Poole zapne pozdě v noci počítač s webkamerou a přes Skype zavolá své přítelkyni Zoe. Ke svému nekonečnému zděšení spatří, jak do jejího bytu někdo vejde. Bezmocně naslouchá zvukům zápasu vycházejícím z koupelny — a pak už jen tichu. Umírá hrůzou a zoufale touží vědět, jestli je Zoe v pořádku. Tak proč se zdráhá zavolat policii?

Když se k inspektorovi Jonahu Sheensovi konečně dostane záhadná zpráva o útoku na mladou ženu, okamžitě se případu ujme — a nalezne tělo. Brzy zjistí, že dobrosrdečná umělkyně Zoe byla zapletená v podivné síti vztahů a obklopena lidmi, kteří spoléhali na její podporu. Zároveň však všichni ukrývají temná tajemství, antipatie a zášť. Spáchal vraždu někdo z nich? Nebo to největší tajemství ze všech skrývá právě Aidan?

–––

Lodgeová střídá kapitoly popisující vyšetřování Zoeiny smrti a kapitoly vyprávějící o posledních dvaceti měsících jejího života. Představuje tak Zoe jako komplexní osobnost, nikoli jen jako oběť. […] Tímto rozhodnutím oslavuje rozmanitost lidského života a povyšuje detektivní příběh na novou úroveň.
Kirkus Reviews

Úvodní scéna je úžasně děsivá a zbytek příběhu za silným začátkem nijak nezaostává. Neměla jsem ani tušení, kdo je vrah, a zápletka byla vynikající. Oblíbila jsem si i postavy, především vyšetřovací tým. Je mi jasné, že z téhle série bude velký hit.
— Emily Kochová, spisovatelka

více

Série Inspektor Jonah Sheens

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma