Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Srab

Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 320

Román o šikaně, neschopnosti vzdorovat a nechuti přijmout sám sebe

Všechno to byla jen hra a přiznaná póza: zhudebňování hororové tematiky, stylizování se do rolí násilníků a vrahů, nošení děsivých masek na pódiu. Dokud Ripper nevzal do ruky skutečnou zbraň a nezměnil falešné pozérství v realitu. Pod povrchem to totiž už dávno vřelo.

Kdo je Ripper? Mladý kluk, který má holku, budoucnost a dobře fungující kapelu. Jenže má taky despotického bratrance, sebevědomí, které je tak nízké, že se ani nedá podlézt, psychické problémy a obrovský vztek na někoho, kdo kdysi ublížil jeho přítelkyni.

–––

Když se bavíme o násilí třeba mezi blízkými, celé to může navenek často vypadat jako drobnost, která vyšumí v zapomnění, hned jak lidi dospějí. Jenže následky můžou být obrovské, obzvlášť když chybí opora a ta situace trvá podstatnou část života: celoživotní pocit vlastní nedostatečnosti, zbytečnosti a tak dál.

Způsob, jakým můj vypravěč celou situaci řeší, je dost extrémní. Tak doufám, že lidem, kterým dlouho někdo stál výhrůžně za zády a stále jim straší v hlavě, by ta kniha mohla něco říct. Ostatně její psaní bylo pro mě svým způsobem hodně osobní. 

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma