Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Římská čest

Římská čest

Simon Scarrow


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2022
Série: Orli říše díl 20
Jazyk: český
Počet stran: 328

V roce 59 n. l. roste v Británii napětí. Centurion Macro odešel do výslužby a těší se, že si ji v klidu užije. Místo toho jej čeká nelítostný boj s místními gangy. Jenže jeho spolubojovník Cato je v dalekém Římě, a tak si musí poradit sám… Nebo ne?

Patnáct let po římské invazi do Británie se centurion Macro vrací na místo činu. Z legie odešel a jeho cílem je teď pomoct matce s vedením hostince v Londiniu a starat se o půdu v nedalekém Camulodunu, kterou mu jako veteránovi přidělili. Jenže než se pustí do práce, musí se vypořádat s nebezpečím, jež v Británii na římské vojáky čeká za každým rohem.

Na nepřízeň počasí a barbarské způsoby lidí je připravený, horší to bude s bandou vedenou bývalým legionářem, která Londiniu vládne, požaduje výpalné a terorizuje ty, kdo odmítají zaplatit. Římský správce se tváří nevšímavě. Macro musí jednat. Potřebuje pomoc toho nejlepšího vojáka, kterého zná: prefekta Catona.

Ulice se barví doruda krví a poté, co Cato do Londinia dorazí, musí oba druzi ve zbrani čelit nepříteli stejně bezohlednému a lstivému, jako je kterýkoli barbarský kmen. Mají ve svých rukou čest Říma…

Římská čest je dvacátým svazkem autorova románového cyklu Eagles of Empire (Orli říše).

více

Série Orli říše

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma