Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Společenství

Společenství

Bentley Little


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fobos
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 448

Barry a Maureen hledali dům, který by splňoval jejich požadavky na moderní a bezpečné bydlení. Toužili po klidu, zajištění a životě v sepětí s přírodou. Vysněnou nemovitost našli na utažském venkově, v chráněném rezidenčním komplexu Bonita Vista, co by kamenem dohodil od městečka Corban. Maureen může jako účetní pracovat i z domu, Barry je spisovatel hororů. Vše se zdá být ideální. Musejí se sice stát členy společenství vlastníků nemovitostí, ale to je běžné i všude jinde.

Potom při vyklízení věcí po bývalých majitelích najdou v přístěnku zvláštní vzkaz, při garážovém výprodeji nepotřebné veteše je osloví zástupce společenství s podivnou výtkou a v poštovní schránce u domu je čeká absurdní překvapení. Opatrně se začnou rozhlížet, zkoumat sousedy a prostředí. Na mysl jim vyvstane otázka, zda se nepřestěhovali až příliš daleko od civilizačních vymožeností, na něž byli zvyklí z domovské Kalifornie, a radost ze splněného snu získává první trhliny…

Hororový román Bentleyho Littlea se odehrává v gotickém přítmí starobylých venkovských sídel. Čtenáře napíná a děsí pozvolným odkrýváním pravdy o životě v komplexu, který se koupe v záplavě slunečních paprsků a v němž žijí samí milí lidé.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma