Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Rafaelova škola: Princezna klenotů

Rafaelova škola: Princezna klenotů

Renata Štulcová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Maitrea
Vydáno: 2022
Série: Rafaelova škola díl 8
Jazyk: český
Počet stran: 596

Lev se obětoval a zrodila se Marina, princezna všech živlů, Princezna klenotů. Někdy je až ku podivu, kolik srdce unese. A Marinino srdce se ve chvíli, kdy Lev padl k zemi, téměř zastavilo. Pomoc je teď vzdálenější než věčnost a mlha, která má Marinu uklidnit, zároveň však dusí Evropu, zabíjí včely. A jen naděje a živly drží Marinu při životě, zatímco fanatický obránce tabu prchá před spravedlností, rozhodnutý dokončit své dílo.

Princezna klenotů, osmá kniha série Rafaelova škola, navazuje na předchozí díly Vílí křídla, Tance nág, Rohy faunů, Vlnění nymf, Vlasy dryád, Písně sirén a Pokladnice kentaurů. Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, ezoteriky a ekologie, z poloviny zasazený do současného světa, kde v křivoklátských lesích najdeme přírodovědné gymnázium zvané Rafaelova škola. V ní osmým rokem studuje osmnáctiletá Marina Fialková, protože si to přála její nezvěstná matka. Marina tady poznává tu druhou polovinu existence, neviditelný svět za oponou. Matku již nalezla, nyní kráčí v jejích šlépějích, svou harmonií Princezny klenotů bojuje o život své lásky, svého Lva, a proti tabu, které ji o něj připravilo.

Než se série Rafaelova škola dočkala knižního vydání, publikovala ji autorka na blogu. Zaujala nejen dívky, ale také starší čtenářky všech věkových skupin. Autorčinou inspirací při psaní byla její láska k Zemi, k přírodě, k lidem a k bylinám.

Autorka se celý život zabývá přírodou a také spiritualitou, viditelným světem, a také tím, který je našim zrakům skryt. Vyučuje angličtinu, geografii a matematiku, překládá a píše knihy. Knihy miluje od dětství. Ráda čte a píše příběhy, které v sobě skrývají akci, dobrodružství, tajemné zápletky, romantiku, historii, mýty, ale také paranormální jevy a sci-fi prvky. Kromě Rafaelovy školy napsala sedm knih, z toho dvě vyšly i v zahraničí. Narodila se v Rakovníku, v kraji dávných megalitů, a dnes žije v Litoměřicích, Řípu na dosah.

více

Série Rafaelova škola

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma