Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Malibu v plamenech

Malibu v plamenech

Taylor Jenkins Reidová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Kontrast Vintage
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 368

Malibu, srpen 1983. Den, kdy Nina Riva pořádá každoroční večírek na oslavu konce léta. Každý se chce dostat blízko ke čtyřem slavným sourozencům: Nině, talentované surfařce a supermodelce, Jayovi, surfingovému šampiónovi, Hudovi, slavnému fotografovi, a jejich milované sestřičce Kit. Všichni čtyři fascinují celé Malibu a dokonce i zbytek světa – zvlášť jakožto potomci legendárního zpěváka Micka Rivy.

Jediný, kdo se na pařbu roku netěší, je samotná Nina, jež nikdy moc netoužila být v centru pozornosti, a kterou také právě veřejně opustil manžel, profesionální hráč tenisu. A možná ještě Hud – už se konečně chystá bratrovi, se kterým jsou od narození nerozluční, k něčemu důležitému přiznat. Jay ale na druhou stranu počítá minuty do soumraku, protože dívka, na kterou nemůže přestat myslet, slíbila, že tam bude. A sama Kit má také nějaká tajemství – včetně hosta, kterého si pozvala a nikomu o tom neřekla...

Než padne půlnoc, party se naprosto vymkne kontrole. Ráno pohltí sídlo Rivových plameny. Ale než v brzkých ranních hodinách přeskočí ta první jiskra, alkohol poteče proudem, hudba bude vyhrávat, a city a tajemství, které zformovaly generace této rodiny, postupně vybublají na povrch.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma