Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Lepší být mrtvý

Lepší být mrtvý

Lee Child
Andrew Child


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2022
Série: Jack Reacher díl 26
Jazyk: český
Počet stran: 272

Na své nekončící cestě dospěl Reacher do malého zapadlého městečka na mexické hranici. Někde v jeho podzemí se připravuje nebezpečný bombový útok zamaskovaný jako kouřová show. Reacher má jen několik dní, aby ho zmařil.

Bývalý vojenský policista Jack Reacher dál putuje křížem krážem Spojenými státy. V kapse má roličku bankovek, pas a zubní kartáček. Nikam nespěchá. A nikdy neuhýbá před problémy.

A jeden velký ho potká na opuštěné silnici v Arizoně – v podobě džípu nabouraného do jediného stromu v širokém okolí. Ale všechno je jinak, než se na první pohled zdá.

O několik minut později míří Reacher do nedalekého města, odlehlé díry u hranic s Mexikem, která má lepší časy už dávno za sebou. Vedle něj sedí Michaela Fentonová, válečná veteránka a později agentka FBI, jež se snaží najít svého bratra dvojče. Nejspíš se zapletl s nebezpečnými lidmi. A Reacher je nejspíš bude muset navštívit.

Jejich šéf Dendoncker zanedbanému zapadákovu skrytě vládne. Najít ho je takřka nemožné. Dostat z něj odpovědi bude ještě těžší. A nepřátelští obyvatelé města by radši umřeli, než aby prozradili jakékoliv tajemství.

více

Série Jack Reacher

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma