Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Koruna:  pravdy a nepravdy

Koruna: pravdy a nepravdy

kolektiv


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: XYZ
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 224

Netflix investoval do jedné sezóny "The Crown" 140 milionů eur, což je nejdražší investice v historii, která předčila i seriál Hra o trůny. Výsledkem toho je jeden z nejsledovanějších seriálů, jehož poslední řada přitáhla dokonce více diváků než samotná událost, kterou tato série zobrazuje. Čtvrtou sérii Koruny si pustilo přes 29 milionů diváků, tedy o 600 000 více, než sledovalo svatbu prince Charlese a princezny Diany.

Objevila se ovšem také spousta kritik týkajících se právě věrohodnosti tohoto díla.

Kniha Koruna - pravdy a nepravdy pomáhá fanouškům seriálu rozeznat fikci od reality. A dělá to nesmírně poutavým způsobem, kdy věnuje každou kapitolu jedné sérii, v níž rozebírá jednotlivé epizody a jejich nejzásadnější momenty. Vše v krásném grafickém provedení, proloženo spoustou dobových fotografií, které autoři často porovnávají se snímky ze seriálu.

Život královny Alžběty II. a její rodiny v podání populárního seriálu společnosti Netflix přitahuje miliony fanoušků po celém světě a s každým dalším dílem se jejich řady rozrůstají. Kolik z kultovního seriálu "The Crown" je ovšem historická realita a kolik čistá fikce? Koruna se pro nejoblíbenější streamovací stanici stala skutečným kasovním trhákem - je však také neoddiskutovatelně hodnověrným historickým dílem?

Autoři se rozhodli pustit do podrobného pátrání a konfrontovali seriál - epizodu po epizodě - s reálnými psanými, nafotografovanými a natočenými historickými archivy. Výsledek najdete v této knize!

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma