Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Jsi na řadě

Jsi na řadě

Holly Seddon


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Domino
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 400

Uplynul rok ode dne, kdy Mariannina manžela Grega cestou do práce srazilo auto. Marianne se stále snaží vyrovnat s jeho smrtí a utěšuje se tím, že prohlíží soubory v jeho notebooku a čte si jeho staré e-maily. Náhodou při tom zjistí, že její muž z nepochopitelných důvodů chodil na darknet, kde se domlouvají podivné obchody a dá se tam sehnat i nemožné.

Proč se Greg, zásadový charitativní pracovník a oddaný manžel, přihlásil na webovou stránku, která odhaluje tu nejhorší lidskou krutost a kde je vše dostupné za hodně vysokou cenu? Marianne se obrní a vydá se v jeho stopách. Po váhavém hledání objeví svoje jméno na seznamu osob, které mají být zabity. Nechápe, jak a proč se na něm ocitla. Pokoušel se ji manžel chránit, anebo si naopak objednal její vraždu?

Čím hlouběji se Marianne noří do děsivého světa, ve kterém se Greg pohyboval, tím blíž se dostává k nájemnému vrahovi, který ji má zabít. Sam, člověk podobný přízraku, nemilosrdně pronásledovaný minulostí, který má hodně co ztratit a udělá všechno, aby se to nestalo.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma