Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Štědrý bylinářův rok

Štědrý bylinářův rok

Zuzana Švédová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Grada
Vydáno: 2021
Série: Štědrý bylinářův rok díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 392

Láká vás obout si sedmimílové boty, které vás přivedou na místa, kde voní bylinky, zelenají se stromy a zurčí potok plný ryb? Vězte, že taková místa jsou všude na zemi. Často jsou nenápadná, ukrytá, i když jsou nablízku. Kvete tam mateřídouška a voní tužebník, rozmáhá se máta i fialový kostival. A v každé roční době se takové místo mění. Na jaře bzučí a hýří všemi barvami, aby pak přešlo v uvážlivé letní zrání, barevný podzim a poklidnou zimu.

Tato kniha vás vezme přesně na takové louky, do klidných remízků, k úpatím hor. Půjdete tiše a budete sbírat všechny ty dary přírodní apatyky, které jsou moudrem, základem léků. Naučíte se přichystat účinné tinktury na kašel, spánek, bolest či žal. Uvaříte lahodné sirupy i desítky velmi chutných pokrmů, které vás vyživí od hlavy k patě. A až se budete chtít uvelebit v trávě, přečtete si příběhy o prastarých zvycích, obyčejích a svátcích, které jsou našimi kořeny, životní mízou.

Jeden štědrý bylinářův rok, naplněný vůněmi od začátku po úplný konec. Tak si tedy přichystejte košík, dobré pevné boty a srdce plné nadšení, protože vyrážíme ven.

více

Série Štědrý bylinářův rok

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma