Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Černá píseň

Černá píseň

Anthony Ryan


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2021
Série: Čepel krkavce díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 557

Vyvrcholení příběhu Vélina Al Sorny.

Ocelová horda, armáda fanatiků vedená válečníkem, který o sobě tvrdí, že je vtělený bůh, zpustošila Ctihodné království a valí se přes celý Dálný západ. Temného rytíře Kehlbranda nedokáže zastavit nikdo. Nikdo… jedině snad Vélin Al Sorna.

Vélin opět získal svůj dar. Jeho nová píseň je však kupodivu černá, plná nenávisti a lačnící po krvi. I když mu pomáhá, v bitvách jej mění v neporazitelný vraždící stroj, který své nepřátele likviduje bez jakéhokoli slitování.

Vélin se obává, že se z něj stává netvor, a hledá na svou píseň lék, zároveň však musí i s přáteli a s pomalu se formující armádou Kehlbrandových odpůrců prchat dál a dál na jih. Na konci spletitého děje plného překvapení a akce dochází k závěrečnému souboji mezi tygrem a vlkem….

–––

Fanoušky série i nové čtenáře zaujme propracované budování světa, břitké dialogy, strhující akce a jemné posuny na politické šachovnici. Ti, kteří netrpělivě očekávají závěr Písně ledu a ohně George R. R. Martina, mohou tuto sérii považovat za uspokojivou náhradu.
— Publishers Weekly

Navazovat na uzavřenou trilogii je vždycky ošemetné, ale Ryan to zvládá bravurně. Dost možná i proto, že částečně navazuje na některé zápletky a náznaky z jedničky. Ale především proto, že během těch let, co se věnuje fantasy, perfektně ovládá své řemeslo a ví, v čem je nejsilnější.
— Pevnost o knize Volání vlka

více

Série Čepel krkavce

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma