Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Aktivní snění

Aktivní snění

Robert Moss


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Maitrea
Vydáno: 2021
Jazyk: český
Počet stran: 313

Praktická kouzla pro umění žít „život svých snů“

Aktivní snění je cesta, jak být plně přítomen v tomto světě a zároveň udržovat trvalé spojení s jiným světem, se světem za světem, v němž najdeme hlubší logiku a smysl svého života.

Cítíte se uvězněni v kleci potřeb a očekávání druhých lidí? Zjišťujete, že jste uzavřeni do rámu obrazu, který má navždy zůstat stejný? Díky této knize se můžete z těchto klecí a rámů vymanit a zmapovat svůj vlastí životní směr, který vás zavede do prostoru svobody tvoření.

Robert Moss v této okouzlující i praktické knize nabízí navigační mapu a vystupuje jako moudrý a citlivý průvodce. Jeho originální metoda aktivního snění může inspirovat snivce každého věku, ve všech oblastech života a na všech místech. Pomocí této metody si načrtnete svůj životní směr, najdete dokonalou rovnová­hu mezi vášní a dovednostmi a budete žít život, který milujete.

Lidé praktikující aktivní snění činí volby. Učí se rozpoznávat, že mají vždy volbu, ať už je situace, v níž se ocitli, jakákoli. Rozhodují se nepřistupovat na omezující přesvědčení nebo omezené modely reality, které jim nabízejí ostatní. Lidé praktikující aktivní snění se učí rozvíjet sny o svých možnostech, sny dostatečně silné na to, aby je přenesly z děsu a zoufalství do svobody a radosti.

Aktivní snění je klenot mezi knihami! Tato kniha nám nejen pomůže transformovat náš vlastní život, ale nabízí také způsob, jak můžeme transformovat svět, v němž žijeme.“

— Sandra Ingermanová, M.A., autorka knihy Záchrana ztracené duše (MAITREA, 2015) a How to Thrive in Changing Times

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma