Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Tichá smrt

Tichá smrt

Peter May


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2021
Jazyk: český
Počet stran: 368

Smyslů zbavená pomstychtivost, o smysly připravená oběť, sluncem rozpálené španělské pobřeží a vrah se srdcem chladným jako led

Když se policistka Cristina Sánchez Pradellová vydá s kolegou do luxusní vily na andaluském pobřeží k údajnému vloupání, netuší, že se jí život co nevidět obrátí vzhůru nohama. Ve vile totiž dojde ke střetu, při němž uprchlý zločinec Jack Cleland nechtěně zastřelí svou přítelkyni.

Cleland přísahá, že se Cristině pomstí. Středobodem jeho krutého plánu se stává Cristinina teta trpící Usherovým syndromem, vzácným onemocněním, jež ji připravilo o sluch i zrak.

Na pomoc španělské policii je vyslán geniální, avšak svérázný detektiv původem z Glasgow John Mackenzie. Hrdou a nezávislou Španělku spolupráce s asociálním Skotem pochopitelně nijak nenadchne. Dokážou Clelanda dopadnout, než vrah řekne své poslední krvavé slovo?

–––

Obratně vystavěný román s výraznými postavami, atmosférou neodvratné tragédie a důmyslně propracovanou zápletkou vedoucí až k dramatickému vyvrcholení. To vše od autora, který ví, čeho si žádá opravdový thriller.
The Herald

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma