Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Začínáme programovat v jazyku Python

Začínáme programovat v jazyku Python

Rudolf Pecinovský


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Grada
Vydáno: 2020
Jazyk: český
Počet stran: 272

Publikace uvádí čtenáře do světa programování prostřednictvím jazyka Python, který vznikl jako jazyk, jenž má laikům usnadnit vstup do světa programování. Po relativně rychlém úvodu, v němž se čtenář seznámí se základními konstrukcemi jazyka, začne se čtenářem postupně budovat jednoduchou aplikaci – textovou konverzační hru. Kdykoliv se v průběhu budování této aplikace objeví potřeba využít nějakou doposud nevyloženou konstrukci, tak tuto konstrukci vyloží a vzápětí ji v aplikaci použije. Při vývoji aplikace se čtenář současně seznamuje se zásadami moderního programování a učí se je naplňovat v praxi.

Hlavním rozdílem této učebnice od běžných učebnic a kurzů je to, že se neomezuje na výklad toho, jak někým navržený program zakódovat v jazyku Python, ale učí čtenáře program samostatně navrhnout a rozchodit.

Osvojené základy umožní čtenáři pokračovat studiem knihy Python – Kompletní příručka pro verzi 3.9, která probírá možnosti jazyka do hloubky. Obě knihy jsou současně podkladem pro doprovodný e‑learningový kurz. 

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma