Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Život mezi paragrafy

Život mezi paragrafy

JUDr. Gerhardt Bubník LL.M


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: JUDr. Gerhardt Bubník, LL.M.
Vydáno: 2017
Jazyk: český
Počet stran: 289

„Gentleman britského střihu s životopisem, který by jiným stačil na několik životů.“ Tento citát z knihy Nestoři české advokacie výstižně zachycuje osobnost Gerhardta Bubníka a je jen dobře, že se tento výjimečný člověk rozhodl své vzpomínky sepsat a podělit se o ně s ostatními.

„Když jsem v Lidových novinách četl o lynčování Němců, uvědomil jsem si, že jsem byl něčeho takového sám svědkem. Možná by to mohlo zajímat i čtenáře,“ napsal Gerhardt Bubník v roce 2015 do redakce Magdaleně Sodomkové. Z jejich setkání a dlouhých vyprávění vzešla myšlenka na vydání autobiografie, kterou nakonec ve vzájemné spolupráci zrealizovali.

Výsledkem je kniha vzpomínek nazvaná Život mezi paragrafy. Gerhardt Bubník v ní vypráví o svém dětství, o dobách studií (jako první z tehdejšího Československa vystudoval práva na Harvardu), o dráze krasobruslaře a poté mezinárodního rozhodčího, o práci advokáta a rozhodce, o boji proti dopingu či o setkáních s výjimečnými osobnostmi. Poutavé vyprávění doplňuje řada unikátních fotografií a dobových materiálů.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma