Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Pekingský rozparovač

Pekingský rozparovač

Peter May


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2019
Série: Čínské thrillery díl 6
Jazyk: český
Počet stran: 399

Šestý, závěrečný díl série čínských thrillerů

Říká si Pekingský rozparovač. Jeho oběti jsou mladé, krásné... a odporně zohavené. Veškerá pozornost se upírá na velitele pekingského policejního oddělení závažných trestných činů Li Jena. Jeho nadřízení, média i vyděšená veřejnost požadují jasné výsledky, a to nejlépe hned.

Americká patoložka Margaret Campbellová je přizvána, aby na těle jedné z obětí provedla pitvu. Její nález šokuje všechny, kdo na případu pracují. Krátce nato Li Jen obdrží několik osobních dopisů přímo od vraha a jeho život i kariéra se začínají nezadržitelně rozpadat. Pokud chce sám sebe a svou rodinu zachránit, musí co nejrychleji odhalit vrahovu identitu.

––––

Peter May překonal sám sebe. Skvěle vystavěná zápletka a podrobné líčení vztahů odhalujících nové souvislosti s minulostí jednotlivých protagonistů. Bezesporu potěší čtenáře, kteří své hrdiny rádi sledují v životu nebezpečných situacích.
– Library Journal

Peter May, autor bestsellerové trilogie z ostrova Lewis, spolupracoval se sítí čínských soudních lékařů a detektivů, aby vytvořil reálný pohled na reálnou kriminální scénu v Číně.
– idnes.cz

více

Série Čínské thrillery

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma