Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Zpětný ráz

Zpětný ráz

Peter May


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2018
Série: Akta Enzo díl 5
Jazyk: český
Počet stran: 303

Pátý díl kriminální série Akta Enzo.

Proslýchá se, že přednímu francouzskému šéfkuchaři Marcu Frayssovi hrozí ztráta jedné ze tří prestižních michelinských hvězd, proto Fraysse svolá novináře z celého světa, aby učinil šokující prohlášení. Po příjezdu do odlehlé restaurace na vulkanické náhorní plošině ve střední Francii je však přivítá zpráva, že kulinářský génius byl zavražděn a své poselství už nikomu nepředá.

Sedm let po jeho smrti zůstává totožnost vraha stále záhadou. Enzo Macleod se pouští do svého pátého případu a při rozkrývání složité pavučiny vztahů, jež geniálního kuchaře s nešťastnou povahou obklopovala, nachází podivné paralely s vlastním životem, které otevírají staré rány z minulosti.

----

Autor čtenáře naláká několika zápletkami, dodá jim pocit falešného bezpečí a nakonec jim podtrhne koberec pod nohama. Ten, kdo má v oblibě záhady s galskou příchutí, jistě po této knížce s radostí sáhne.
- Library Journal

Mezi nejlepší pasáže patří patrně ty, v nichž Enzo ochutnává jídlo a pití. Je totiž labužník a tyto scény dokazují, že i sám autor rád jí a jídlu rozumí. Z některých detailních popisů se mi až sbíhaly sliny. Každý, kdo má v oblibě dobré jídlo a tajemství, přijde této knize na chuť.
- Sussy Puggioli, profesorka literatury


Kulinářské výšiny, lidské hloubky a překvapivá romantická zápletka — to vše čeká na Enza Macleoda v odlehlé oblasti Francouzského středohoří.

- Publishers Weekly

více

Série Akta Enzo

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma