Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Vzpomínka na Zemi

Vzpomínka na Zemi

Liou Cch'-sin


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2018
Série: Vzpomínka na Zemi díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 751

Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.

Půl století po Bitvě soudného dne mezi lidmi a Trisolarany stále trvá napjaté přiměří, jehož zárukou je fundamentální princip temného lesa. Země díky trisolaranským technologiím zažívá dosud nevídanou éru prosperity. Lidská věda postupuje mílovými kroky kupředu a Trisolarané zase přejímají pozemskou kulturu. Zdá se, že obě civilizace budou záhy schopny rovnoprávně koexistovat v míru bez strašlivé hrozby vzájemného zničení. Lidstvo ve zlatém věku má však sklon k samolibosti.

V nové éře se z hibernace probouzí Ccheng Sin, letecká inženýrka z jednadvacátého století. Přináší s sebou informace o dávno zapomenutém projektu z počátku trisolaranské krize a sama její existence může narušit křehkou rovnováhu mezi oběma světy. Dosáhne lidstvo ke hvězdám, nebo zahyne už v kolébce?

-----

Pokud jste si mysleli, že Problém tří těles a Temný les jsou obsáhlé a mají široký záběr, pak to není nic proti Vzpomínce na Zemi. Ta je svědectvím o tom, kam až autora jeho nekonečná fantazie zavedla: daleko za hranice jeho země a navždy do kánonu sci-fi. 
- NPR.org

Průlomová kniha. […] Unikátní směs vědeckých a filozofických spekulací, politiky a historie, konspirační teorie a kosmologie. 
- George R. R. Martin

Divoce nápadité, opravdu podnětné.
- Barack Obama

více

Série Vzpomínka na Zemi

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma