Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Popel Londýna

Popel Londýna

Andrew Taylor

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Práh
Vydáno: 2017
Jazyk: český
Počet stran: 424

Londýn, 1666. Plameny dosud největšího požáru v historii Londýna zachvátily katedrálu sv. Pavla a odkrývají tajemství, která měla zůstat skrytá.

Uprostřed chaosu nalézáme mrtvolu muže se svázanýma rukama za zády a bodnými ranami na krku. Jak ale najít vraha, když většina obyvatel sama bojuje o přežití?

Všemu přihlíží James Marwood, syn odsouzeného zrádce a neochotný vládní informátor, který je donucen pachatele najít. Marwood je brzy vehnán do mimořádného nebezpečí, ale i náruče záhadné mladé ženy, kterou před plameny zachránil. Řádění vraha však ještě není u konce a další oběť na sebe nenechá dlouho čekat.

Andrew Taylor je nejuznávanějším britským autorem žánru historické krimi.

V Taylorově Popelu Londýna z hlavního města doslova sálá žár… Jedná se o jednoho ze zaručeně nejčtivějších autorů historických románů, který ve své poslední knize přesvědčivě vystihuje chaos šířící se z Pudding Lane až ke katedrále svatého Pavla. Andrew Taylor jako obvykle prokazuje znalost zápletky i historického pozadí a odhaluje čtenářům Londýn po návratu Stuartovců jako místo plné nebezpečí, zrady a rozpolcených zájmů. – Nick Rennison, The Sunday Times

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma